top of page
Søk
  • Torgeir Hågøy

Vi vil dytte bransjen i en mer bærekraftig retning

Oppdatert: 24. okt. 2019

Eiendom2019 ønsker å være mer enn en konferanse. Vi vil også gjøre en forskjell i det regionale eiendomsmarkedet.

Photo by Alexander Abero on Unsplash

– Vi ønsker å vise eiendomsbransjen hvordan man som eier, utvikler, drifter, rådgiver og leietaker kan bli mer bærekraftig. Derfor har vi sydd sammen et program som belyser bærekraft fra flere sider, sier leder for Eiendom2019, Torgeir Hågøy.

Temaet for Eiendom2019 er «Skal vi rive eller renovere?», et spørsmål alle i eiendomsbransjen selvfølgelig bør stille seg. Foredragsholdere fra inn- og utland vil belyse dette spørsmålet og vise oss hvordan de jobber med akkurat disse spørsmålene. – Eiendom2019 er årets viktigste eiendomskonferanse. Vi tar opp et tema som alle som er opptatt av bærekraftig eiendomsutvikling og drift bør være opptatt av, sier Hågøy.

Målet er at foredragene skal være konkrete og matnyttige, slik at man som deltaker sitter igjen med ny kunnskap som man kan ta med seg og bruke i hverdagen. – Men vi ønsker også å inspirere. Vi ønsker at deltakere etter konferansen skal få lyst til å være mer bærekraftige og at bergensregionen skal bli en foregangsregion også når det gjelder bærekraftig eiendomsutvikling og drift, sier Hågøy.


I tillegg til fokuset på bærekraft vil du også få en grundig oppdatering på utviklingen i det regionale og nasjonale eiendoms- og finansmarkedet. på Eiendom2019 får du med andre ord bærekraft og finans i skjønn forening.

Konferansen arrangeres på Scandic Flesland Airport. Vil du være en bevisst og bærekraftig eiendomsaktør, meld deg på Eiendom2019 i dag.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page