top of page
Søk
  • Torgeir Hågøy

Stor interesse for å investere i Bergen

Interessen for å investere i Bergen er stor, og ifølge Pangea Property Partners er det mye som tyder på transaksjonsrekord.

Arnstein Rød, Pangea Project Finance

– Transaksjonsmarkedet i Norge og Bergen har vært svært aktivt. Det vil bli satt ny rekord for omsetningsvolum nasjonalt og trolig også for Bergensmarkedet, sier Arnstein Rød. Arnstein er én av de fremste profilene innenfor tilrettelegging og syndikering av næringseiendom i Bergen, Norge og Norden. Han har i en årrekke jobbet aktivt i Bergensmarkedet og har vært ansvarlig for og ledet syndikeringsteamet innenfor Investment Banking i DNB Markets i mer enn 20 år. Arnstein Rød erstatter Bård Bjølgerud som først ble annonsert. I januar 2021 skiftet Arnstein beite, da han var med å etablere Pangea Project Finance. Arnstein er bergenser, og har studert på både NHH og Handelshøyskolen Stockholm.

– Bergen er en attraktiv by å investere i, både lokale aktører, nasjonale og internasjonale investorer ser til Bergen. Aktørene er private eiendomsselskaper, fond, syndikeringsaktører og livselskaper, sier Rød.


Han forteller at det lokalt har vært betydelig aktivitet innen de fleste segmenter. Blant annet har en sett betydelig interesse for kjøpe av utleieboliger i Bergensmarkedet (og nasjonalt). – Vi, Pangea Project Finance, bistod blant annet Eiendomsspar til å kjøpe en portefølje med utleieleiligheter i Bergen sentrum, sier Rød. Vil du vite mer om hans betraktning rundt det lokale og nasjonale eiendomsmarkedet må du melde deg på Eiendom2021.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page