Søk
  • Torgeir Hågøy

Statsbudsjettet: – Et angrep på arbeidsplasser og verdiskaping

Tidligere nærings- og justisminister, Monica Mæland, beskriver regjeringens statsbudsjett som et svik mot Vestlandet. 30. november står hun på scenen på Eiendom2022.

Monica Mæland kommer på Eiendom2022. (Foto: Høyre)

– Vi bør ikke finne oss i dette angrepet på arbeidsplasser og verdiskaping på Vestlandet, sier Monica Mæland. Mæland trenger egentlig ingen presentasjon. Etter mer enn to tiår i toppolitikken og ministerverv på løpende bånd, burde hun være et kjent fjes for de fleste. I dag jobber hun som advokat og er partner i advokatfirmaet Schjødt i Bergen. – Jeg forstår godt at næringslivet på Vestlandet føler statsbudsjettet som et svik. Det er derfor all grunn til å lure på hva Jonas Gahr Støre egentlig mente da han før valget sa: «Lykkes Vestlandet lykkes Norge!», sier Mæland. På Eiendom2022, 30. november, ser hun nærmere på regjerningen innstramminger og konsekvensene for lokalt næringsliv. Spørsmålet er om de mange innstrammingene er så kraftige at de kveler norsk næringsliv?


– Jeg er glad for en mulighet til å si noe om dette på Eiendom2022 i Bergen, sier Mæland. Vil du høre mer om hva Mæland tenker om regjeringens innstramminger, meld deg på Eiendom2022.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle