top of page
Søk
  • Torgeir Hågøy

Skal bygge bydel av boss

Stavanger-utvikler Info Eiendom skal bygge et nytt bygg i Oslo, utelukkende basert på gjenbruk, materialer som tidligere ville gått i bosset.

Reinventing cities er kanskje det mest nyskapende eiendomsprosjektet i landet. Ineo Eiendom som står bak er en av foredragsholderne på Eiendom2019.

Oslo kommune har ambisjoner om å ta en lederrolle i kampen mot klimaendringer og stiller derfor med to eiendommer i den internasjonale konkurransen Reinventing Cities. Stavanger-selskapet, Ineo Eiendom, trakk det lengste strået og stakk av med seieren for prosjektet på Stovner. Målet er at hele prosjektet skal realiseres med gjenbruksmaterialer. På Eiendom2019 kommer Info Eiendom og forteller hvordan planene skal realiseres. Er det i hele tatt mulig å gjennomføre det ambisiøse prosjektet? MAD arkitekter, Landskap+ AS, Asplan Viak, Vill Energi AS, Léva Urban Design, Resirqel AS og Deichman Bibliotek er også involvert i prosjektet.

– Å jobbe på denne måten her er fremtidens måte å drive eiendomsutvikling på. Her er det en helthetlig tilnærming til hva hele bydelen Stovner trenger, fra bolig, næring, arbeidsplasser og steder hvor alle kan møtes, sier prosjektutvikler Vetle Bringsjord hos Ineo Eiendom i en artikkel hos Estate.

Han er en av foredragsholderne på Eiendom2019. Se programmet her

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page