top of page
Søk
  • Torgeir Hågøy

– Muligheter for de som tør

CEO & Partner i Clarksons Real Estate Investment Management AS, Joachim Bentserud Wingerei, ser muligheter i dagens marked, for de som tør.

CEO & Partner i Clarksons Real Estate Investment Management AS, Joachim Bentserud Wingerei. (Foto: Clarkson)

– Transaksjonsmarkedet er for øyeblikket i stillstand drevet av mange usikkerhetsmomenter på en gang, krig, renter, deglobalisering og politisk polarisering for å nevne noe, sier CEO & Partner i Clarksons Real Estate Investment Management AS, Joachim Bentserud Wingerei.

Frem til 2014 het selskapet RS Platou og drev hovedsakelig med skipsmegling. For åtte år siden ble de kjøpt opp av britiske Clarksons og med det ble de del av et internasjonalt nettverk av meglerkontorer. Eiendom har siden 2009 vært en sentral del av selskapets aktiviteter og de er i dag en ledende aktør i det norske markedet for prosjektfinansiering av eiendom. Gjennom sine fond eier og forvalter de også betydelig med eiendommer i flere av de største norske byene, inkludert Bergen. Til tross for usikre tider, ser Bentserud Wingerei definitivt muligheter i dagens marked.

– Vi mener at dagens marked gir muligheter for de som nå tør og har mulighet til å agere, sier Bentserud Wingerei.

Han er en av foredragsholderne på Eiendom2022. Vil du høre med om hvordan Clarksons vurderer dagens marked og ikke minst, hvor de ser mulighetene? Meld deg på Eiendom2022.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page