Search
  • Torgeir Hågøy

Hotell-topp til Eiendom2

Updated: Feb 25

Hotellbransjen har blødd kraftig under korona, men hvordan ser det ut fremover? Hotell-topp Asle Presegard kommer til Eiendom2.

KOMMER: Asle Prestegard er nasjonal direktør for Scandic. Han er en av foredragsholderne på Eiendom2021.

Etter å ha vært fungerende administrerende direktør for Scandic Hotels Norge siden januar 2020, blir Asle Prestegard nå selskapets øverste leder i Norge på permanent basis.

Prestegard gikk inn i ledelsen i Scandic Hotels Norge i 2015 som distriktsdirektør i region vest, og har siden 1. januar 2020 også fungert som administrerende direktør i selskapet. Et drøyt år senere har han blitt fast ansatt i stillingen.

- Jeg er glad for å tre inn i denne stillingen på permanent basis, og er mer motivert enn noen gang for å lede Scandic Hotels Norge. Det har vært en utfordrende tid å være leder i, men når jeg ser hvordan våre flotte ansatte har håndtert situasjonen, blir jeg optimistisk med tanke på fremtiden. Vi har en fantastisk spennende hotellportefølje i Norge, og vi skal sørge for å være offensive og til stede når markedene kommer tilbake igjen, sa Prestegard da han i vår tok over det nasjonale ansvaret for Scandic-kjeden.

Han kommer fra en hotellfamilie, og er på mange måter født og oppvokst i bransjen. Han har bekledd en rekke stillinger i løpet av sin lange karriere, og ble i 2001 hotelldirektør for første gang. De siste 20 årene har han hatt flere direktørstillinger, parallelt med ulike verv – deriblant som styreleder i Visit Bergen fra 2016 til 2019. På Eiendom2021 tar han for seg markedsutviklingen gjennom korona , samtidig som har gir sine betrakninger om utviklingen fremover.


0 comments

Recent Posts

See All

Deloitte, Entra og MH Partners er ikke i tvil, grønt er grommere enn noen gang. Står du igjen på perrongen eller tar du som eiendomsaktør dette virkelig på alvor?

En grønn strategi har gitt en enorm boost for Flokk. Møt Christian Lodgaard fra selskapet på Eiendom2, i morgen.