top of page
Søk
  • Torgeir Hågøy

Hotell-topp til Eiendom2

Oppdatert: 25. feb. 2022

Hotellbransjen har blødd kraftig under korona, men hvordan ser det ut fremover? Hotell-topp Asle Presegard kommer til Eiendom2.

KOMMER: Asle Prestegard er nasjonal direktør for Scandic. Han er en av foredragsholderne på Eiendom2021.

Etter å ha vært fungerende administrerende direktør for Scandic Hotels Norge siden januar 2020, blir Asle Prestegard nå selskapets øverste leder i Norge på permanent basis.

Prestegard gikk inn i ledelsen i Scandic Hotels Norge i 2015 som distriktsdirektør i region vest, og har siden 1. januar 2020 også fungert som administrerende direktør i selskapet. Et drøyt år senere har han blitt fast ansatt i stillingen.

- Jeg er glad for å tre inn i denne stillingen på permanent basis, og er mer motivert enn noen gang for å lede Scandic Hotels Norge. Det har vært en utfordrende tid å være leder i, men når jeg ser hvordan våre flotte ansatte har håndtert situasjonen, blir jeg optimistisk med tanke på fremtiden. Vi har en fantastisk spennende hotellportefølje i Norge, og vi skal sørge for å være offensive og til stede når markedene kommer tilbake igjen, sa Prestegard da han i vår tok over det nasjonale ansvaret for Scandic-kjeden.

Han kommer fra en hotellfamilie, og er på mange måter født og oppvokst i bransjen. Han har bekledd en rekke stillinger i løpet av sin lange karriere, og ble i 2001 hotelldirektør for første gang. De siste 20 årene har han hatt flere direktørstillinger, parallelt med ulike verv – deriblant som styreleder i Visit Bergen fra 2016 til 2019. På Eiendom2021 tar han for seg markedsutviklingen gjennom korona , samtidig som har gir sine betrakninger om utviklingen fremover.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page