top of page
Søk
  • Torgeir Hågøy

We are back! Endelig kan vi samle eiendomsbransjen igjen

Etter lang tids ørkenvandring kan vi endelig møtes igjen. 24. mars samler vi derfor eiendomsbransjen til en faglig og sosial happening, først på Grand, så på Hotel Norge by Scandic.


Dette har vi gledet oss lenge til, og vi håper og tror at eiendomsbransjen endelig er klar for å møtes igjen. Derfor inviterer vi nå til Eiendom2, 24. mars på Grand Selskapslokaler, med et sosialt afterparty på Hotel Norge by Scandic på kveldstid.


Årets happening blir i et litt annet format enn det man er vant til fra Eiendom2. Vi møtes til lunsj på Grand Selskapslokaler for en halv dag med faglig innhold, før vi går over gaten til Hotel Norge by Scandic, hvor det blir både underholdning med «up and coming» Jonas Lovv, mat og drikke.


Det faglige programmet byr både på solide og interessante markedsoppdateringer fra Pangea Property Partners, Sparebanken Vest, Cushman & Wakefield Realkapital og fra Scandic. Den grønne bølgen ruller over landet, men kan man som eiendomsaktør bruke denne som en fordel? Entra, Deloitte og bærekraftadvokatene i MH Partner forteller hvordan bærekraft kan bli en forretningsfordel.


Programmet er ikke endelig, så det vil komme flere godbiter. Vi gleder oss til å endelig møtes igjen. Sett av datoen og meld deg på Eiendom2 – 24. mars.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page