Søk
  • Torgeir Hågøy

Eiendomsrådgiver setter bærekraft i fokus

Gjennom nysatsningen CWR Bærekraft ønsker Cushman & Wakefield Realkapital å legge til rette for at kunder skal kunne benytte eksisterende fasiliteter og innredning i større grad i jakten på nye lokaler.

Anders Solaas i CWR

– Vi har ambisjon å være det mest bærekraftige rådgivningselskapet i eiendomsbransjen, sier administrerende direktør i CWR, Anders Solaas.

Solaas er en av foredragsholderne på Eiendom2019. Han forteller at de gjennom nysatsningen CWR Bærekraft ønsker å legge til rette for at kunder skal kunne benytte eksisterende fasiliteter og innredning i større grad i jakten på nye lokaler. Han forteller at de som leietakerrådgiver merker økt fokus på bærekraft, både blant kunder og gårdeiere. Selskaper som leter etter nye lokaler starter gjerne prosessen med å sette opp en kravspesifikasjon basert på en grundig behovsanalyse. Det er nettopp denne behovsanalysen som Cushman & Wakefield Realkapital nå ønsker å gjøre enda mer spisset og bærekraftig gjennom det nye initiativet CWR Bærekraft. – Vi oppfatter at aktørene i markedet synes det både er unødvendig og dyrt med en totalrenovering av bygg som ble pusset opp for bare få år siden. Gjennom behovsanalyser som har større fokus på bærekraft, gjenbruk og effektiv ressursbruk vil det bli lettere å benytte eksisterende lokaler uten å måtte påta seg en unødvendig stor oppussingsjobb. Ved å gjøre mindre tilpasninger får kunden også større fleksibilitet og kortere bindingstid på leiekontraktene, sier Solaas. Se programmet for Eiendom2019.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle