top of page
Søk
  • Torgeir Hågøy

Den smarteste mannen i finans var på Eiendom

Oppdatert: 29. sep. 2021

Eiendom2019 byr på mye mer enn riving og renovering. Jon Gunnar Pedersen blir sett på som den smarteste mannen i finans. Han kommer til Eiendom2019 for å si noe om hvor du bør satse pengene dine fremover.

Jon Gunnar Pedersen, Arctic Securities

– Noe av det jeg vil si noe om er hva investorene ser etter, samt hvor jeg tror investeringsmulighetene vil være fremover, er noe av det jeg kommer til å si litt om, sier Jon Gunnar Pedersen.

Han er partner i Arctic Securities, og han har vært både Kjell Inge Røkkes, Siv Jensens og Kristin Clemets rådgiver. Førstnevnte beskriver Pedersen som en «Bauta», mens sistnevnte forteller at de nesten gråt da han sluttet. De er alle enige om at han er svært kunnskapsrik, og en av meglerbransjens mektigste menn.

På Eiendom2019 vil han altså gi sine betraktninger om hvor han ser mulighetene i dagens eiendomsmarked. – Jeg vil snakke om investering og avkastning i eiendomsmarkedet, vår langsiktige evne til å bygge mer og bedre, og at langsiktigheten utfordres av vår egen evne til forbedringer og krav om fornyelse, sier Gundersen.

Pedersen har i flere år ledet Arctic Securities New York-kontor. Nå erstatter han Mads Syversen som foredragsholder, som måtte velge bort Bergen til fordel for en forretningsreise til nettopp New York.

Meld deg på Eiendom2019 nå.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page