Søk
  • Torgeir Hågøy

Blir det syv år med sydvest?

Oppdatert: 25. okt.

Verden har gått av hengslene og den ene krisen avløser den andre. Hvordan rammes Bergen? Blir det syv år med sydvest eller vil solen fortsette å skinne på verdens vakreste by?

Monica Mæland, Anita Traaseth og Monica Salthella står alle på scenen på Eiendom2022.

30. november går Eiendom2022 av stabelen, og vi er med det tilbake til vårt normale tidspunkt for konferansen. Ut over det er lite som er normalt i verden for øyeblikket. Russland herjer fortsatt i Ukraina, energikrisen herjer i resten av Europa og her hjemme, mens renter og statlige innstramminger truer næringslivet. Eiendom2022 tar for seg alle disse temaene og ser på hvordan de påvirker det lokale eiendomsmarkedet.

Vi har samlet et lag med svært dyktige foredragsholdere, kanskje det beste laget noen sinne. Tidligere justis- og beredskapsminister, kommunal- og moderniseringsminister, mangeårig næringsminister og ikke minst byrådsleder i Bergen, Monica Mæland, kommer. Det samme gjør tidligere direktør for Innovasjon Norge og styremedlem hos Det europeiske innovasjonsrådet (EIC), Anita Krohn Traaseth. I tillegg kan vi nevne Monica Salthella i selskapet Formue, administrerende direktør i Næringslivets sikkerhetsråd, Odin Johannessen.


Vi gjentar suksessen fra i vår og samles på Grand, før vi etter noen timer med faglige påfyll tar turen over på Hotel Norge by Scandic for god mat og mingling. Sjekk ut programmet: www.eiendom2.com/program og meld deg på Eiendom2022.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle