Search
  • Torgeir Hågøy

Bærekraftig forvaltning lønner seg

Bærekraftig eiendomsforvaltning er bra for miljøet, men også for lommeboken.

Hilmar Auran er administrerende direktør i Newsec, Norges største uavhengige eiendomsforvalter.

– Målrettet arbeid med bærekraft gir positive resultater – ikke bare for miljøet, men også økonomisk, sier Hilmar Auran i siste utgave av Newsec Basale-rapporten.

Han er administrerende direktør i Newsec, Norges største uavhengige eiendomsforvalter. Selskapet har 30 millioner kvadratmeter under sin forvaltning i Norden. Eiendomsbransjen står for 40 prosent av energiforbruket i verden og spiller derfor en avgjørende rolle for at Norge skal nå sine klimamål. Hvordan bygget ditt forvaltes og driftes er derfor ikke likegyldig.

– Newsec ønsker å ta ansvar for å møte klimautfordringene ved å bygge grønn kompetanse og sikre en bærekraftig forvaltning av byggene i vår portefølje, sier Auran.

Han er en av foredragsholderne på Eiendom2019. Her vil han blant annet snakke om hvordan teknologi og digitalisering kan endre eiendomsforvaltningen i en mer bærekraftig retning. – Teknologi og digitale løsninger gir eiendomsbransjen muligheter til å utnytte eiendommene på en mer effektiv og fleksibel måte. Men dette gir også noen utfordringer. Vi kan for eksempel hente ut enorme datamengder fra byggene, men hvordan bruker vi dette for å optimalisere forvaltningen, spør Auran.

Dette er bare noe av det han vil komme inn på når han kommer til Eiendom2019. Som eiendomsbesitter og forvalter er dette et foredrag du ikke vil gå glipp av. Meld deg på i dag.

0 comments

Recent Posts

See All

Deloitte, Entra og MH Partners er ikke i tvil, grønt er grommere enn noen gang. Står du igjen på perrongen eller tar du som eiendomsaktør dette virkelig på alvor?

En grønn strategi har gitt en enorm boost for Flokk. Møt Christian Lodgaard fra selskapet på Eiendom2, i morgen.