top of page

Foredragsholdere

Håkon Freddy Iversen, markeds- og utviklingssjef, distriktssjef, smarte bygg og byer, Cowi
Iversen har langt fartstid som byutvikler og har både jobbet lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Etter mange år for seg selv, gikk han for noen år siden til Cowi. I dag er han leder for selskapets bergenskontor. 

Thomas Ramcilovic og Haakon Jard Veidung fra DNB Næringsmegling
Ramcilovic jobber med analyse av næringseiendom, både i Oslo og Bergen, mens Veidung er nyansatt som leder for bergenskontoret til DNB Næringsmegling. 

Ragnhild Janbu Fresvik, Sparebanken Vest
Fresvik er konserndirektør i Sparebanken Vest. Hun har vært både senior forretningsutvikler og investor og har også erfaring fra Boston Consulting Group. Sparebanken Vest er en av de ledende finansinstitusjonene på Vestlandet. 

Jon Gunnar Pedersen, Arctic Securities 
Pedersen er partner i Arctic Securities. Selskapet er et av de ledende transaksjonsmiljøene i Norge, også når det gjelder eiendom. De har kontorer både i Oslo, Stockholm, New York, Houston og Rio de Janeiro. Trond Mohn er tungt inne på eiersiden. 

statssekretaer_jon_gunnar_pedersen-2_fot

Liv Kari Eskeland, Stortingsrepresentant 
Liv Kari Eskeland er stortingsrepresentant for Hordaland og sitter i energi- og miljøkomiteen. Hun har i mange år vært ordfører for Høyre på Stord, samt at hun også har vært fylkesleder i Hordaland Høyre fra 2010 til 2016. Eskeland er utdannet sivilarkitekt og har jobbet som daglig leder i Link Signatur før hun ble ordfører. 

Skjermbilde 2019-10-24 kl. 10.10_edited.

Emmanuel Cortés Carcia fra Rotor, et belgisk arkitektfirma

Carcia har en master i urban planning fra USA  samt en bachelor i "studio art". Han jobber i Rotor, et selskap som har spesialisert seg på materialgjenvinning for eiendomsbransjen. 

Hilde Kristin Njøten har en mastergrad i Industriell Økonomi fra NTNU og har de to siste årene jobbet som hhv. Data Scientist og Customer Success Manager i Spacemaker. Selskapet utvikler et digitalt beslutningsverktøy for boligutviklere og arkitekter for å designe bedre byer å bo i. Ole Magnus Waage har i mange år jobbet som "client executive" i IBM før han i september begynte i Spacemaker. 

Anders Solaas, Cushman & Wakefield Realkapital
Solaas er direktør for Cushman & Wakefield Realkapital, et selskap som har spesialisert seg på leietakerrådgiving. Før han begynte i C&W hadde han mange år som eiendomssjef i Entra. 

Birte Almeland, direktør Veidekke Bygg Vest
Almeland har jobbet i Veidekke i en mannsalder. I fjor tok hun over som direktør for Veidekke Bygg Vest, en region som omfatter Bergen, Trondheim og Stavanger. 

Hilmar Auran, direktør i Newsec
Auran er direktør for Norges største eiendomsforvalter, Newsec. Selskapet har 1800 medarbeidere fordelt på sju land i Norden og Baltikum. Newsec forvalter eiendommer med en samlet verdi på cirka 450 milliarder kroner. 

Isak Oksvold, direktør for miljø og innovasjon hos Møller Eiendom
Oksvold ble norsk eiendomsbransjes første miljøsjef, da han i 2010 ble ansatt i Aspelin Ramm. Før det var han politisk rådgiver i venstre før han jobbet noen år i Bellona. Nå jobber han med miljø og innovasjon i Møller Eiendom. 

Lars C. Pedersen, ÅF Advansia
Pedersen er arkitekt og var sentral i oppbyggingen av MADs bergenskontor. Han hoppet så av og begynte for seg selv. Etter et års tid på egen kjøl ble han en del av rådgiverselskapet ÅF Advansia, hvor han er prosjektutvikler innen eiendom. 

Fredrik Barth, Vill Urbanisme
Barth er utdannet sivilarkitekt og er styreleder og grunder av Vill Urbanisme. Han er også daglig leder og partner for Vill Arkitektur. Han har lang fartstid, blant annet fra Asplan Viak. 

Vetle Isdal Bringsjord fra Ineo Eiendom
Ineo Eiendom står bak et av de mest ambisiøse eiendomsprosjektene i landet. De skal utvikle et 16.000 kvadratmeter stort bygg, av boss og gjenbruksmaterialer. Får de det til, er det mulig? 

Monica Hannestad, moderator
Hannestad har en MBA i strategisk ledelse, men er opprinnelig biolog. Hun har bred arbeidserfaring, både fra legemiddelindustri, kommunikasjon og ledelse, samt fra oppbygging og drift av Design Region Bergen. Hun er i dag partner i Demos Norge. 

monica hannestad pernille sommer liggend
bottom of page