– Én av bransjens viktigste møteplasser

Siden 2013 har Eiendom2 samlet eiendomsbransjen i Bergen. Link Arkitektur har vært med hele veien.

– Dette er en av bransjens viktigste møteplasser. Konferansen har hele tiden klart å løfte frem dagsaktuelle temaer som er viktige for alle som er opptatt av bærekraftig byutvikling, sier daglig leder for Link Arkitektur i Bergen, Håkon Iversen.

Link Arkitektur er Vestlandets største arkitektkontor, og sammen med sitt søsterselskap, Multiconsult, utgjør de et fagmiljø innen bygg, eiendom og byutvikling som svært få andre aktører i Bergen eller Vestlandet kan vise til.


– For oss er det å være delaktig i utformingen av innholdet på møteplasser som Eiendom2 viktig. På denne måten løfter vi ikke bare frem viktige problemstillinger, vi bidrar også til å dytte bransjen i en riktig retning, sier Iversen.

Av interessante programposter trekker han spesielt frem innleggene til ny byutviklingsbyråd, samt innlegget fra Michal Forland om Dokken.


– Dette er innlegg som sier noe om rammevilkårene for veldig mange eiendomsutviklere i Bergen. Her bør bransjen derfor kjenne sin besøkelsestid og melde seg på konferansen, sier Iversen.

Neste
Neste

Velkommen til Afterparty på Hotel Norge by Scandic